+358 44 9019 075

Paja

3D Tulostus

Tervetuloa 3D-tulostuksen maailmaan! FDM-tekniikka on yksi suosituimmista ja monipuolisimmista menetelmistä luoda 3D-malleja ja prototyyppejä.

3D Tulostus3D Tulostus3D Tulostus3D Tulostus3D Tulostus3D Tulostus
3D-tulostus on tekniikka, jossa esineitä luodaan lisäämällä materiaalia kerros kerrokselta. 3D-tulostus mahdollistaa monimutkaisten muotojen ja rakenteiden valmistamisen, jotka eivät olisi mahdollisia perinteisillä menetelmillä. 3D-tulostus on hyödyllinen esimerkiksi prototyyppien, kustomoitujen tuotteiden ja varaosien valmistuksessa.

Tämä tekniikka tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin FDM-tekniikalla voit tulostaa laajan valikoiman kappaleita eri materiaaleilla, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten lujuus, kestävyys ja joustavuus.

Toiseksi 3D-tulostetut FDM-osat ovat erittäin kestäviä ja kevyitä. Ne voidaan suunnitella tarkasti vastaamaan haluttua geometriaa, mikä vähentää hukkaa ja säästää materiaalia.

Kolmanneksi FDM-tekniikka mahdollistaa monimutkaisten geometrioiden ja yksityiskohtien tulostamisen. Voit luoda monimutkaisia rakenteita ja toiminnallisia prototyyppejä ilman rajoituksia perinteisten valmistusmenetelmien kanssa.

Olipa tarpeesi sitten prototyyppien valmistusta, yksilöllisten tuotteiden tulostamista tai korvaavien osien valmistamista, FDM-tekniikka on luotettava ja tehokas vaihtoehto.

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua 3D-tulostusprojektissasi. Tarjoamme laadukasta tulostuspalvelua ja räätälöityjä ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Käytössämme on Makerbot Method X -tulostin, jolla saadaan laadukkaat tulosteet useista materiaaleista. Materiaalina pääasiallisesti käytämme ABS muovia. Astu rohkeasti 3D-tulostuksen maailmaan FDM-tekniikalla!

Nimi Sähköposti Viesti Lähetä

Yhteydenotto

Kysy lisää tulostuspalveluista joko sähköpostilla tai viereisellä lomakkeella.

Sähköpostilla voit lähettää liitetiedostot tarjousta varten.