+358 44 9019 075

Mekaniikkasuunnittelu

Murteen suunnittelupalvelut

Pajan palvelut kattavat mekaniikkasuunnittelun, prototyypit ja piensarjat joko 3D tulosteina omasta tuotannosta tai hankintana sopivalta valmistajalta.
3D suunnittelu, 3D tulostus ja laadunvarmistus

Suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattitaitoista mekaniikkasuunnittelua tuotteellesi? Tarjoamme laadukasta mekaniikkasuunnittelua, joka auttaa sinua kehittämään tuotteestasi kilpailukykyisemmän ja tehokkaamman.

Erikoistumisalueemme sisältää monipuolisen osaamisen koneenrakennuksesta ja mekaanisista järjestelmistä. Olemme käyttäneet vuosien kokemustamme suunnitellessamme erilaisia tuotteita eri teollisuudenaloille, kuten teollisuusautomaatio, lääketieteellinen teknologia ja kulutuselektroniikka.

Mekaniikkasuunnittelun tuloksena ovat 3D-mallit, piirustukset, tekniset dokumentit, jotka varmistavat tuotteiden toimivuuden, turvallisuuden ja laadun. Olemme myös tarkkoja toimittamaan suunnitelmat sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Materiaali- ja valmistusmenetelmien tuntemus on tärkeä osa suunnittelua, jotta ne voidaan huomioida jo suunnitteluvaiheessa parhaalla mahdollisella tavalla.

Luotettavuus ja tarkkuus ovat meille tärkeitä arvoja. Siksi panostamme laadukkaaseen suunnittelutyöhön ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi. Meillä on yli 25 vuoden kokemus mekaniikkasuunnittelusta ja käytössämme on uusimmat työkalut ja teknologiat.

Valitsemalla meidät kumppaniksesi, voit olla varma siitä, että mekaniikkasuunnittelusi on ammattitaitoisissa käsissä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

3D tulostusalueen maksimikoko 152 x 190 x 196 mm

Valmistus

3D tulostus

Tervetuloa 3D-tulostuksen maailmaan! FDM-tekniikka on yksi suosituimmista ja monipuolisimmista menetelmistä luoda 3D-malleja ja prototyyppejä.

FDM (Fused Deposition Modeling) perustuu kerroksittaiseen sulattamiseen ja asetteluun. Tulostusprosessi alkaa sulattamalla termoplastisesta filamentista muodostuva materiaali, kuten ABS tai PLA, ja kerrosten tarkka sijoittaminen.

Tämä tekniikka tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin FDM-tekniikalla voit tulostaa laajan valikoiman kappaleita eri materiaaleilla, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten lujuus, kestävyys ja joustavuus.

Toiseksi 3D-tulostetut FDM-osat ovat erittäin kestäviä ja kevyitä. Ne voidaan suunnitella tarkasti vastaamaan haluttua geometriaa, mikä vähentää hukkaa ja säästää materiaalia.

Kolmanneksi FDM-tekniikka mahdollistaa monimutkaisten geometrioiden ja yksityiskohtien tulostamisen. Voit luoda monimutkaisia rakenteita ja toiminnallisia prototyyppejä ilman rajoituksia perinteisten valmistusmenetelmien kanssa.

Olipa tarpeesi sitten prototyyppien valmistusta, yksilöllisten tuotteiden tulostamista tai korvaavien osien valmistamista, FDM-tekniikka on luotettava ja tehokas vaihtoehto.

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua 3D-tulostusprojektissasi. Tarjoamme laadukasta tulostuspalvelua ja räätälöityjä ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Käytössämme on Makerbot Method X -tulostin, jolla saadaan laadukkaat tulosteet useista materiaaleista. Materiaalina pääasiallisesti käytämme ABS muovia. Astu rohkeasti 3D-tulostuksen maailmaan FDM-tekniikalla!

Käytössä Makerbot Method X FDM tulostin. Tulostettavan kappaleen maksimikoko on:

  • 152 x 190 x 196 mm tukimateriaalin kanssa,

  • 190 x 190 x 196 mm ilman tukimateriaalia.

Tulostuksen kerrospaksuus 0,02…0,4 mm tulostettavan kappaleen mukaan. Tulostetun kappaleen mittatarkkuus ±0,2 mm / ± 0,2 %


Yhteydenotto

Jätä tietosi ja tiedot kohteesta, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.
Nimi Sähköposti Viesti Lähetä